← Back to program

Karisma Master Class (Finnish)

karisma

Keskiviikko 15.6. klo 14-16 Sokos Hotel Torni, Room 7, max. 50 hlöä.

Haluatko ihmisten kuuntelevan sinua keskittyneesti? Haluatko heidän harkitsevan sanomaasi tarkkaan? Haluatko heidän innostuvan ehdotuksistasi? Karismalla eli henkilökohtaisella vakuuttavuudella saat sanomasi perille ja ajatuksesi myytyä. Ilouutinen: sinussa on jo karismaa ja se on taito, jota voi kehittää. Perusasiat ovat yksinkertaisia, mutta mestariksi kehittyminen vaatii paljon harjoitusta. Lähtölaukauksen ja takuuvarmat, juuri sinulle sopivat harjoitteet saat tästä Master Class -päivästä.

Karisma on tärkein henkilökohtainen ominaisuus heille, joiden työssä on tärkeää vaikuttaa toisiin ihmisiin: vaikuttajille, johtajille, esimiehille, myyjille, kouluttajille, konsulteille, uraorientoituneille ja työnhakijoille. Vakuuttavuudesta ei ole haittaa vapaa-aikanakaan. Tämä ei ole esiintymis- tai puhetaidon koulutus! Nekin ovat hyödyllisiä, mutta vain, jos ne rakennetaan sinun karismasi päälle.

CxO on auttanut menestyksellisesti jo satoja henkilöitä elämän kaikilla aloilla vakuuttavuutensa kehittämisessä: vaikuttajia, poliitikoita, yritysjohtajia, myyjiä, kouluttajia, työnhakijoita jne. Olemme niin varmoja kurssimme toimivuudesta, että lupaamme rahat takaisin, jos sinusta tuntuu, ettei menetelmämme tehoa. Tule siis karismaattisena itsenäsi tälle kaksituntiselle ja lähde päivän päätteeksi entistäkin karismaattisempana kotiin.

Koulutuksen sisältö:
•    Mitä karisma on ja mitä sillä voi saavuttaa?
•    Mitä karisma ei ole ja mihin sitä ei saa käyttää?
•    Sinun karismasi nykytila (CxO Karismaprofiili)
•    Karisman kahdeksan luokkaa ja 30 karismaan vaikuttavaa ominaisuutta
•    Henkilökohtainen sinulle räätälöity harjoituspäiväkirja
•    Sinun karismasi tavoitetila

Kouluttajat: Johtamisaktivisti Toni Hinkka ja kehitystunnustelija Marja-Leena Tikkanen.

Ilmoittaudu: https://www.lyyti.fi/reg_2016/Karisma_Master_Class_0535
welcome
contact

Toni Rantanen
COC Director

+358 40 515 6731,
toni.rantanen@ec2016.fi

Ville Nieminen
COC Partnerships

+358 400 928492
ville.nieminen@ec2016.fi.

Partners